Cautare

302 de rezultate pentru "dana visanescu" (2.87 secunde)
Actorii Ada Condeescu, Diana Dumitrescu, Dana Cavaleru si Richard Bovnoczki si scriitorii Adina Rosetti, Marius Chivu, Cezar Paul-Badescu au citit pentru copii in aer liber, in semn de sustinere pentru demersul initiat de World Vision Romania.
Dana Stanculeanu de la Institutul de Oncologie Bucuresti a aratat ca boala nu este manifesta, nu are simptome specifice si femeile vin tarziu la medic.
Este un motiv in plus ca femeile ce manifesta simptome sugestive pentru cancerul ovarian sa se adreseze cat mai repede medicului, pentru un diagnostic corect" , avertizeaza dr Dana Stanculeanu de la Institutul Oncologic Bucuresti.
Multumesc familiei si putinilor prieteni care au mai ramas langa mine si in special doamnei DANA PETCOV-ATHOS, care mi-a suportat toate costurile operatiei, fara de care peste doua luni as fi murit.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Dana si Stefan Jianu, impreuna cu omul de afaceri olandez, Sjoerd Vogelzang. Printre cei care au fost prezenti la eveniment s-au aflat:
Dana Lucia Stanculeanu, a explicat ca unii pacienti au fost considerati neeligibili pentru ca nu au toate documentele la dosar sau pentru ca unele medicamente nu au indicatii decat pentru anumite forme de boala.
Dana Stanculeanu, de la Institutul Oncologic "Alexandru Trestioreanu", Profesor Asociat Dr. Ruxandra Ulmeanu, de la Facultatea de Medicina si Farmacie, Universitatea Oradea, Dr.
Instanta suprema i-a condamnat luni, in dosarul Zambaccian, pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare cu executare, pe sotia acestuia, Dana Nastase, la trei ani cu suspendare, iar pe Irina Jianu, la patru ani cu executare.
• ICR Stockholm celebreaza Ziua Culturii Nationale cu poezie si muzica In program figureaza scriitoarea Gabriela Melinescu si naista Dana Dragomir, doua personalitati remarcabile ale culturii romane stabilite in Suedia.
Cristian China Birta (alias Chinezu), Simona Catrina, Mihaela Tatu (Luni), Andreea Raicu, Vasile Calofir, Cristina Cioran (Marti), Dana Savuica, Marius Ghenea, Roxana Ciuhulescu (Miercuri), Andreea Marin, Ovidiu Tender, Rucsandra Hurezeanu (Joi), Cristi Martin, Berti Barbera, Andi Vasluianu (Vineri).
Evenimentul "Saptamana constientizarii creierului" apartine fundatiei americane DANA si are ca scop popularizarea globala a importantei cunoasterii creierului pentru umanitate.
La medic ajung 10%, 20% dintre cetateni si din acest motiv recomandarea mea e ca aceste suplimente alimentare sa fie administrate dupa discutia cu medicul specialist sau sa caute acele suplimente alimentare ce au studii clinice, sunt testate pe oameni, nu pe soricei", a avertizeaza doctorul Dana Stanciulescu.
Dana Jianu face reconstructie mamara din tesutul adipos al pacientei. Medicina regenerativa reprezinta la ora actuala o speranta imensa in cazul unor boli severe:
Dana Craiu, sefa Sectiei de neurologie pediatrica a Spitalului "Al. Obregia", impreuna cu dr. Adriana Colita, de la Clinica de Hematologie a Institutului Clinic Fundeni.
Dana Tomescu de la Centrul de ATI de la Centrul de boli digestive si transplant hepatic Fundeni. "Anul trecut, 122 de transplanturi de ficat, pentru 15 medici anestezisti au insemnat 986 de ore suplimentare doar pentru aceasta activitate.
Terapia hormonala este un tratament de electie in cancerul prostatei inca din anii ‚50 sublinaiza doctorul Christopher Sweeney, oncolog la Institutul Cancerului Dana-Farber Boston.
Aproximativ 1% din populatia Romania prezinta diferite forme de epilepsie, ceea ce ar insemna 180.000-200.000 de persoane, dintre acestea 70.000 fiind copii", avertizeaza doctorul Dana Craiu, seful clinicii de neurologie pediatrica a Spitalului Clinic de Psihiatrie "Alexandru Obregia" din Bucuresti.
Niculina Bratu, sefa sectiei chirurgie pediatrica II precum si doi medici rezidenti, Monica Ivanov si Dana Alexandra Iosza - au pus in ordine anatomia celor doua micute.
Dana Andronie) Din 26 septembrie, orasul va fi epicentrul distractiei in aer liber! Anul acesta, la aniversarea de 20 de ani, Sinaia devine orasul faptelor bune, centrul elegantei si bunului gust, a muzicii de calitate si a spectacolelor in aer liber.
google-analytics.com